Companii

Companiile au eliminat vacanţele de pe lista de beneficii pentru angajaţi în 2020. Insula Skiathos din Grecia a fost „Caraibele“ acestui an. Pentru companiile care în continuare şi-au trimis angajaţii în vacanţe, cele mai „exotice“ destinaţii au fost Grecia, Bulgaria sau chiar litoralul românesc

ANALIZĂ

Companiile au eliminat vacanţele de pe lista de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.11.2020, 17:30 361

Vacanţele pe care companiile le ofereau angajaţilor au dispărut de pe lista de beneficii anul acesta din cauza pandemiei, spun agenţiile de turism.

„Anul acesta, companiile au intrat într-o procedură de freeze a călă­toriilor. Dacă prima estimare (pen­tru reluarea călătoriilor – n. red.) era 31 de­cembrie 2020, acum noua estimare este de 1 iulie 2021. Restul anului 2021 se anunţă a fi de supra­vieţuire, cu o gestionare a resurselor existente“, spune Florin Ţâncu, director general al Weco Travel.

El adaugă că, în acest moment, cea mai mare temere este viteza de revenire a cererii şi schimbarea profilului de consum.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO