Companii

Compania Tarom are o nouă ofertă: zboruri de la 99 de euro spre destinaţii precum Atena sau Roma

Compania Tarom are o nouă ofertă: zboruri de la 99 de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.02.2019, 12:53 1393

Compania de stat Tarom, unul dintre cei mai mari operatori aerieni de pe plan local, desfăşoară în această perioadă o campanie promoţională de vânzare de bilete de avion la preţuri mai mici.

Astfel, compania are tarife de 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-întors achiziţionate pentru zboruri între Bucureşti şi Atena, Istanbul şi Roma. Biletele se pot cumpăra în perioada 12-15 februarie pentru zboruri în perioada 1 -31 martie.

De asemenea, compania are tarife de la 119 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achiziţionate între Bucureşti şi Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Chişinău, Munchen, Frankfurt şi Tel Aviv. Pe de altă parte, pentru zborurile din Bucureşti şi Amman, Beirut, Stockholm, Barcelona, Londra, Nisa şi Madrid, preţurile încep de la 139 de euro.

Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO