Companii

​Compania SanoPass lansează un serviciu de prevenţie prin care se vor face teste pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2

​Compania SanoPass lansează un serviciu de prevenţie...

Autor: Miruna Diaconu

07.05.2020, 12:11 216

Compania SanoPass lansează un serviciu de prevenţie numit Paşaportul Medical, care va fi sub forma unui abonament prin care beneficiarii îşi pot face teste serologice pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2. Serviciul le va putea oferi clienţilor şi consultaţii în clinicile partenere, dar şi acces la serviciul de telemedicină nelimitată şi un dosar medical electronic.

În contextul în care multe ţări au început să ia măsuri de relaxare în privinţa restricţiilor de limitare a răspândirii noului coronavirus, România va lua o serie de măsuri graduale de relaxare. Odată cu reluarea activităţii, companiile şi angajatorii trebuie să ia o serie de măsuri de protecţie a angajaţilor, printre care păstrarea distanţei fizice între oameni, dezinfectarea spaţiului de lucru, dar şi verificarea constantă a stării de sănătate a muncitorilor.

“Paşaportul medical a luat naştere în urmă discuţiilor purtate în ultima luna cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relax-area măsurilor şi întoarcerea angajaţilor la muncă, aceştia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potenţial risc de contaminare. Pentru a spori confortul an-gajaţilor le oferim un mix de servicii medicale de prevenţie: analize, teste pentru an-ticorpi SARS-CoV-2, consultaţii, investigaţii în clinici, dosar medical şi acces nelimi-tat la telemedicină, toate într-o singură aplicaţie”, a declarat Andrei Vasile, co-fondator al SanoPass.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO