Companii

Compania românească de producţie şi distribuţie de îngheţată Alpin57Lux a recrutat doi executivi cu experienţă internaţională în industria FMCG, Mircea Bălan, pentru poziţia de Director de Marketing, şi Ioana Cîtea pentru cea de Director Modern Trade

Compania românească de producţie şi distribuţie de...

Autor: Roxana Rosu

19.10.2022, 10:26 339

Compania românească de producţie şi distribuţie de îngheţată Alpin57Lux a recrutat doi executivi cu experienţă internaţională în industria FMCG, Mircea Bălan, pentru poziţia de Director de Marketing, şi Ioana Cîtea pentru cea de Director Modern Trade.

Mircea Bălan are experienţă în marketing şi brand building în categoria produselor pe bază de plante şi diverse alte categorii de produse alimentare, iar  Ioana Cîtea lucrează în vânzări de peste 10 ani.

La scurt timp scurt după ce m-am alăturat echipei Alpin57Lux, alături de colegii din echipele locale şi de la nivel central, dar şi de partenerii noştri apropiaţi, am făcut un salt uriaş înainte, adăugând la experienţa şi cunoştinţele pe care le aveam deja, perspective şi oportunităţi de creştere viitoare. Alpin57Lux este un jucător solid la nivel regional, iar potenţialul său merge dincolo de prezenţa sa geografică, de categoriile de produse şi de ofertele pentru consumatori din acest moment. Atingerea acestui potenţial necesită o echipă puternică şi îndrăzneaţă, atât la nivel local, cât şi internaţional, cu experienţă şi extrem de orientată spre consumator, în toate funcţiile noastre cheie", spune Natalia Gelshtein-Kishsh, noul CEO al Alpin57Lux.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO