Companii

Compania românească de transport şi logistică Maracana a închiriat 4.100 mp în depozite din Ploieşti şi Constanţa, pe lângă spaţiile deţinute în Timişoara şi Cluj

Compania românească de transport şi logistică...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2020, 10:35 418

Maracana, companie cu activităţi în domeniul transporturilor, depozitării, logisticii şi distribuţiei, a închiriat 4.100 de metri pătraţi de spaţii logistice în Ploieşti şi în Constanţa, care se adaugă depozitelor deţinute în Timişoara şi Cluj.

Tranzacţiile reflectă evoluţia pieţei din ultima perioadă, firmele de logistică, împreună cu cele de retail şi FMCG fiind cei mai activi chiriaşi.

”Piaţa de logistică a continuat şi în acest an să îşi păstreze atractivitatea şi ne bucurăm că am contribuit şi noi prin aceste tranzacţii la menţinerea ritmului susţinut de dezvoltare a sectorului. Închiderea cu succes a acestor două contracte s-a datorat pe de o parte colaborării foarte bune cu Maracana, care s-a concretizat în găsirea celor mai bune soluţii pentru extinderea activităţii, şi pe de altă parte, proprietarilor celor două parcuri industriale, care au oferit spaţiile potrivite nevoilor clientului nostru”, a declarat Ionuţ Grigoraş, consultant Industrial Department JLL România, compania care a intermediat tranzacţiilor.

La Ploieşti, Maracana a închiriat 1.800 de metri pătraţi în proiectul dezvoltat de Alinso, în timp ce la Constanţa, suprafaţa contractată este de 2.300 metri pătraţi, în proiectul mixed-use Constanţa Business Park dezvoltat de Global Vision şi de Globalworth, în imediata proximitate a portului Constanţa.

Cele două noi proiecte vor creşte capacitatea logistică a companiei, care deţine la Timişoara un proiect de 5.000 mp, proprietate proprie, şi un altul la Cluj, de 7.500 mp închiriat în luna aprilie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO