Companii

Compania Practic SA, deţinută de Radu Dimofte, are un portofoliu de 35.000 mp de spaţii comerciale. Majoritatea spaţiilor sunt situate în cartierele Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Crângaşi şi Rahova

Radu Dimofte

Radu Dimofte

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.03.2021, 00:05 918

♦ Cei 35.000 de metri pătraţi pe care Practic îi are în portofoliu sunt echivalentul unui mall de dimensiuni medii ♦ Veranda Mall, de pildă, din zona Obor a Capitalei, are o suprafaţă similară.

Practic SA, unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii comerciale stradale din Bucureşti, are, în cei aproximativ 35.000 de metri pătraţi pe care îi deţine, un grad de ocupare de 95%.

„Majoritatea spaţiilor comerciale deţinute de compania noastră sunt situate în sectoarele 5 şi 6, în cartierele Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Crângaşi şi Rahova. Numărul lor variază în timp, putem să le comasăm sau, din contră, să le împărţim în suprafeţe mai mici în funcţie de solicitări”, spune Mihai Ene, CEO al Practic SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO