Companii

Compania care operează cele patru shaormerii Socului a ajuns la afaceri de 30 mil. lei. Businessul s-a dublat în doi ani. Cel mai recent deschis este restaurantul din zona Bucur Obor, unde este în permanenţă coadă

Compania care operează cele patru shaormerii Socului a...

Autor: Cristina Roşca

10.11.2020, 17:15 1488

Compania Optim Prosper Serv, care operează shaormeriile Socului, a obţinut anul trecut afaceri de 30 mil. lei, cu 26% mai mari decât în 2019 şi aproape duble faţă de 2018, arată calculele făcute de ZF pe baza informaţiilor publice.

Firma înfiinţată în 2007, odată cu prima unitate sub brandul Socului, a mers în primii şase ani de funcţionare cu afaceri de câteva sute de mii de lei, pentru ca adevărata „explozie” să apară după 2016, când a fost atins pragul de 10 mil. lei cifră de afaceri. Totodată, tot în acelaşi an 2016 firma a intrat pe profit, ajungând la un câştig net de 3,3 mil. lei anul trecut cu un total de 167 de salariaţi.

Nu există informaţii dacă această companie mai operează şi altceva decât businessul Socului, datele despre firmă fiind puţine, iar despre antreprenorul din spate – Valentin Bogdan Plopeanu – sunt chiar mai puţine. El este acţionar şi administrator doar în această companie, arată informaţiile de pe platforma confindas.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO