LIVE: ZF AGROPOWER - ​ÎNĂSPRIREA POLITICILOR MONETARE IMPACTEAZĂ BURSELE DE CEREALE: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PREŢURILE? Cum răspund fermierii români în această situaţie? O discuţie cu Cezar Gheorghe, consultant comerţ cu cereale, Clubul Fermierilor Români.
Companii

Compania Intercereal a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 115 mil. lei, în creştere cu 9,5% faţă de anul trecut

Antreprenori locali

 Compania Intercereal a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 115 mil. lei, în creştere cu 9,5% faţă de anul trecut.

Antreprenorul român Augustin Oancea, care controlează Tinmar Energy, cu activitate principală în comerţul cu energie, gaze şi produse petroliere, investeşte în acest an 40 de milioane de lei în dez­voltarea companiei Interce­real, pe care a preluat-o anul trecut. Businessul deţinut anterior de Ioan Niculae, este unul dintre cei mai mari producători de cereale din ţară, cultivând o suprafaţă de peste 20.000 de hectare în Ialomiţa.

„Cele mai mai mai importante trei proiecte de in­ves­tiţii pe care le avem sunt înnoirea şi actualizarea bazei de utilaje agricole (15 mil. lei); extinderea sistemului de irigaţii (12 mil. lei); mărirea capacităţiilor de depozitare (12 mil. lei)“, au spus reprezentanţii Intercereal. Aceştia au răspuns la întrebările ZF trimise cu ocazia întocmirii unei noi ediţii a catalogului anual Cei mai mari jucători din economie.

În prezent, oficialii com­­pa­niei spun că este pro­vocator să retehnologizeze compania, cât şi să imple­men­teze proiecte de digita­lizare a activităţii. De ase­menea, susţin că tot o pro­vocare reprezintă şi îmbu­nă­tăţirea lucrărilor agricole şi a tehnologiilor utilizate, pentru a creşte competitivitatea, cât şi gestionarea capitalului uman şi a capitalului de lucru.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.