Companii

Compania germană AMF-Bruns investeşte 6,8 milioane de euro într-o fabrică la Roman unde va produce piese şi ansambluri pentru sisteme de mobilitate

Compania germană AMF-Bruns investeşte  6,8 milioane de...

Autor: Roxana Rosu

03.03.2021, 10:06 4785

Compania AMF-Bruns va investi aproximativ 6,8 milioane euro într-o fabrică situată în Roman, judeţul Neamţ, unde va produce piese laser şi ansambluri sudate pentru sisteme de mobilitate şi pentru industria auto.

Investiţia de tip greenfield va genera 77 de locuri de muncă şi va fi finanţată prin ajutoare de stat în valoare de aproximativ 3,4 milioane euro.

Pentru a obţine finanţarea nerambursabilă, AMF-Bruns a fost asistată de firma de avocatură Noerr, echipa fiind condusă de Iulian Sorescu.

Noerr a oferit asistenţă financiară, juridică şi fiscală integrată pentru structurarea proiectului de investiţii şi pregătirea documentaţiei solicitată de Ministerul Finanţelor Publice, inclusiv a planului de afaceri, planului de investiţii şi altor documente justificative care au asigurat succesul obţinerii finanţării nerambursabile.

Compania AMF-Bruns are sediul central în Germania şi filiale în Marea Britanie, Olanda, SUA şi Tailanda. Grupul produce rampe şi alte sisteme de mobilitate, inclusiv pentru dotarea autovehiculelor. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO