Companii

Compania fraţilor Florea din Alba angajează peste 100 de oameni în acest an

Autor: Laurentiu Cotu

26.03.2012, 00:00 272

Producătorul de materiale de construcţii Florea Grup, deţinut de fraţii David şi Marcel Florea, a angajat de la începutul anului aproximativ 50 de oameni şi plănuieşte să mai recruteze încă 50.

Campania de recrutare este susţinută de reluarea lucrărilor de infrastructură, dar şi de noile proiecte câştigate de Florea Grup. Numărul de angajaţi ai companiei ajungea, în ultimul trimestru al anului 2011, la 350 de persoane.

"Continuăm recrutările şi în acest an, planurile noastre fiind de a creşte personalul cu peste 100 de oameni în 2012. Reluarea lucrărilor de infrastructură şi proiectele în derulare au dus la angajarea a circa 50 de oameni încă de la începutul acestui an", a declarat pentru ZF Transilvania Robert Hening, directorul de dezvoltare al companiei Florea Grup.

O pondere importantă în activitatea companiei o reprezintă sectorul construcţiilor civile şi industriale, alături de segmentul transporturilor de mărfuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO