Companii

Compania franceză Sodexo va prelua integral platforma 7card fondată de antreprenorii Andrei Creţu, Cătălin Ivaşcu şi Iulian Cîrciumaru

TRANZACŢIE

Andrei Creţu, unul dintre fondatorii serviciului 7card:  În prezent, 7card colaborează cu aproximativ 1.600 de companii active pe piaţa locală şi oferă acces la 685 de săli de sport din 56 de oraşe din ţară.

Andrei Creţu, unul dintre fondatorii serviciului 7card: În prezent, 7card colaborează cu aproximativ 1.600 de companii active pe piaţa locală şi oferă acces la 685 de săli de sport din 56 de oraşe din ţară.

Autor: Laurentiu Cotu

18.04.2019, 08:47 1261

Platforma 7card, care oferă acces la o reţea de 685 de săli de sport din 56 de oraşe, fondată de antreprenorii Andrei Creţu, Cătălin Ivaşcu şi Iulian Cîrciumaru, va fi preluată integral anul acesta de compania franceză Sodexo, jucător de pe piaţa locală a bonurilor de masă.

Compania Benefit Seven, care deţine brandul 7card, a încheiat anul 2018 cu afaceri de 7 milioane de euro, iar pentru anul în curs estimează o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creştere de aproximativ 50% a businessului. Compania este furnizor de abonamente de activităţi recreative, sport şi wellness pentru angajaţii din România şi a ajuns în prezent la 40 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO