Companii

Compania elveţiană de turism STA Travel intră în insolvenţă. Avocaţii de la Dentons oferă consiliere juridică filialei din România

Compania elveţiană de turism STA Travel intră în...

Autor: Roxana Rosu

16.12.2020, 10:55 254

Firma de avocatură Dentons Bucureşti oferă consiliere juridică companiei de turism elveţiene STA Travel, specializată în oferte pentru studenţi şi tineri, în vederea completării procedurilor de insolvenţă ale operaţiunilor sale locale.

În România, STA Travel are două birouri care oferă exclusiv servicii de suport grupului. Echipa Dentons care consiliază STA Travel este alcătuită din Perry Zizzi (Managing Partner) şi Doru Postelnicu (Counsel).

„Actuala pandemie pune o presiune accentuată pe companiile de toate dimensiunile şi vom vedea în continuare afaceri care vor întâmpina dificultăţi. Avocaţii Dentons au o experienţă vastă în identificarea celor mai bune soluţii în situaţii de criză şi protejarea părţilor co-interesate chiar şi în cazul unui faliment”, a declarat Doru Postelnicu, Counsel, Dentons Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO