Companii

Compania de transport şi logistică Delamode merge spre afaceri de 23 de milioane de euro, un plus de 21%. „Avem în plan ca în acest an să lansăm un serviciu de grupaj zilnic în 18 ţări din Europa.“

Danor Ionescu, CEO al Delamode Group pentru Europa Centrală şi de Est. Mediafax Foto

Danor Ionescu, CEO al Delamode Group pentru Europa Centrală şi de Est. Mediafax Foto

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.07.2017, 00:05 591

Compania de transport şi logistică Delamode România şi-a bugetat pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri cu circa 21%, după ce anul trecut a depăşit un business de 18 milioane de euro.

„Anul trecut, cifra de afaceri a crescut cu 15% faţă de anul anterior. În ceea ce priveşte profitul net, am înregistrat o scădere datorită investiţiilor făcute atât în divizia de logistică, cât şi în sistemele informatice. Numărul de angajaţi a crescut în medie cu 25%, ajungând la finele anului trecut la 200 de angajaţi“, a declarat Danor Ionescu, CEO al Delamode Group pentru Europa Centrală şi de Est, regiune din care fac parte inclusiv România, Bulgaria, Serbia şi Ungaria.

În România, Delamode funcţionează şi este poziţionată ca un integrator de servicii. Astfel, compania oferă servicii de transport internaţional, distribuţie internă, depozitare şi logistică, transport maritim, naval sau aerian, dar şi servicii vamale.

În domeniul transportului, compania are mai bine de 2.000 de clienţi, conform celor mai recente date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO