Companii

Compania de curierat DPD a închiriat noi spaţii de depozitare în Arad, Bucureşti şi Braşov, cu o suprafaţă totală de 5.500 metri pătraţi, pentru a extinde capacitatea la nivel regional

Compania de curierat DPD a închiriat noi spaţii de...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2020, 10:53 606

Compania de curierat DPD a închiriat noi spaţii de depozitare în Arad, Bucureşti şi Braşov, cu o suprafaţă totală de 5.500 metri pătraţi, pentru a extinde capacitatea la nivel regional, în condiţiile în care comerţul electronic din România are potenţialul să înregistreze cea mai mare creştere din Uniunea Europeană în acest an.

JLL a reprezentat DPD în procesul de identificare a celor mai bune soluţii pentru extinderea capacităţii de depozitare, dar şi în cel de negociere a contractelor de închiriere.

Comerţul online a înregistrat creşteri importante în acest an, pe măsură ce pandemia a forţat tot mai mulţi retaileri, care se bazau doar pe magazine fizice, să migreze pe internet. Această evoluţie a dus şi la creşterea business-ului de curierat, operatorii fiind astfel foarte activi pe piaţa închirierilor de spaţii de depozitare.

”DPD a investit anul acesta în noi centre de distribuţie în oraşe importante din ţară pentru a asigura un timp de răspuns mai rapid şi o acoperire mai bună a diferitelor zone din ţară. Astfel, DPD, cu ajutorul JLL, a reuşit să îşi stabilească noi locatii în România, în oraşe cheie precum Arad, Bucureşti şi Braşov, proiecte care au venit în completarea celor deja existente din Timişoara şi Iaşi”, a declarat Valentin Achim, consultant Industrial Department JLL România, care a negociat din partea DPD contractele de închiriere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO