Companii

Compania de curierat DPD a încheiat T1 cu afaceri mai mari cu 28%

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2011, 13:00 53

Compania de curierat DPD (fosta Pegasus), controlată de PoştaFranceză prin GeoPost, a încheiat primul trimestru al acestui an cuo cifră de afaceri de 8,1 milioane lei (1,9 mil. euro), mai mult cu28% faţă de a aceeaşi peiroadă a anului trecut.

"2010 a fost pentru noi anul consolidării poziţiei DPD pe piaţă.Investiţiile în implementarea întregului know-how de grup şi înadaptarea proceselor tehnlogice şi a sistemelor informatice DPD lacerinţele specifice pieţei din România au avut impact direct încreşterea vânzărilor", a declarat Lucian Aldescu, CEO al DPDRomânia.

Anul trecut afacerile companiei s-au ridicat la 30 milioane lei(7 mil. euro) iar pentru anul acesta a fost prognozată o creşterecu 25%.

Potrivit datelor proprii, DPD România a avut anul trecut o cotăde piaţă de 6% şi urmăreşte creşterea acesteia cu un punctprocentual în acest an. Compania de curierat vrea să investească înacest an 500.000 de euro pentru implementarea de noi servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO