Companii

Compania de curierat Cargus a raportat venituri de 494 mil. lei, plus 8%: Investiţiile făcute de companie anul trecut au ajuns la 59 mil. lei

Compania de curierat Cargus a raportat venituri de 494...

Autor: Miruna Diaconu

31.05.2021, 14:00 186

♦ Compania a deschis recent un depozit la Buzău în urma unei investiţii de 500.000 euro. Suprafaţa operaţională a depoziturlui este de 1.300 mp.

Compania de curierat Cargus şi-a majorat veniturile cu 8%, raportând venituri de 494 milioane lei în 2020, faţă de 454 milioane lei. Creşterea afacerilor companiei de curierat a venit pe fondul avansului comerţului online în contextul pandemiei.

În acelaşi timp, investiţiile făcute de companie au ajuns la circa 59 milioane de lei, într-un depozit şi în logistică şi actualizări IT&C.

Totodată, pandemia a avut impact semnificativ asupra com­por­ta­­mentului consumatorilor, astfel, co­merţul online a înregistrat o creştere majoră anul trecut.

„2020 a fost un foarte dinamic pentru întreaga industrie de curierat, iar Cargus a făcut investiţii semnificative pentru a se alinia noului context provocat de pandemia de COVID-19. Evoluţia volumelor unor categorii de produse transportate de Cargus arată cum atenţia consumatorilor români s-a concentrat asupra activităţilor posibile în limitele stabilite de situaţia actuală. Cu multe restricţii în viaţa lor, românii s-au îndreptat către cultură, renovarea şi amenajarea locuinţelor şi telecomunicaţii pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, aşteptând ca lucrurile să revină la normal”, a declarat recent Jaroslaw Sliwa, CEO al Cargus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO