Companii

Compania de construcţii Consola Grup, care ridică proiectul The Light de la Politehnică, şi-a dublat afacerile în ultimii şase ani şi a ajuns la 72 milioane lei în 2018

Compania de construcţii Consola Grup, care ridică...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.05.2019, 07:00 1391

Firma este deţinută integral de omul de afaceri Nicolae Boştină, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, iar ca administrator figurează Andrei Cosmin Boştină.

Compania de construcţii Consola Grup Construct, deţinută de omul de afaceri Nicolae Boştină, şi-a majorat afacerile cu 13% în 2018 şi a ajuns la 72,1 milioane de lei, după ce a început să lucreze la proiecte imobiliare noi, precum ansamblul The Light din zona Politehnicii, o investiţie a companiei River Development.

Astfel, în decurs de şase ani – în perioada 2013-2018 – afacerile Consola Grup Construct s-au dublat, după cum reiese din datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Numărul de angajaţi a fluctuat uşor în acelaşi interval, media anului 2018 fiind de 140. Cea mai mare creştere a afacerilor a avut loc în 2017, când businessul aproape s-a dublat faţă de anul anterior.

Oficialii companiei nu au dorit să comenteze rezultatele obţinute anul trecut de Consola Grup Construct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO