Companii

Compania de audit şi consultanţă PwC România o promovează pe Doina Bîrsan în rolul de Partener în practica de audit. Ea va conduce departamentul de Audit din Republica Moldova începând cu 1 iulie

Compania de audit şi consultanţă PwC România o...

Autor: Cristina Bellu

23.06.2021, 12:38 127

PwC România anunţă că, începând cu 1 iulie 2021, Doina Bîrsan va fi promovată Partener în cadrul practicii de Audit a companiei şi va conduce departamentul de Audit din Republica Moldova. 

Doina Bîrsan şi-a început cariera în PwC Moldova în urmă cu peste 15 ani şi este specializată în servicii de audit financiar pentru companii mari din industria bunurilor de larg consum, serviciilor de telecomunicaţii şi tehnologie.

În prezent, ea coordonează o echipă de 30 de persoane care derulează proiecte de audit pentru companii locale şi multinaţionale din diverse domenii, prezente pe pieţele din România şi Republica Moldova.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Doina este membră a Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie şi a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO