Companii

Compa Sibiu a creat o nouă firmă, Arini Hospitality, sub care va dezvolta două hoteluri la Sibiu, investiţie de 6 milioane de euro

Compania Arini Hospitality este societatea înfiinţată de către Compa Sibiu pentru dezvoltarea proiectului Mercure – Ibis Mercure Sibiu Sub Arini Park ar urma să fie deschis în 2022 şi ibis Styles Sibiu Sub Arini Park îşi va deschide uşile pentru turişti un an mai târziu.

Arini Hospitality, al cărei asociat unic este producătorul de componente auto Compa Sibiu, controlat de Ioan Deac, primeşte un ajutor de stat de 3 milioane de euro pentru dezvoltarea hotelurilor sub brandurile internaţionale din portofoliul Accor şi anume Mercure şi ibis.

Conform hotărârilor Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Societăţii Compa S.A. Sibiu, s-a aprobat contractarea de către societatea afiliată Arini Hospitality SRL, unde Compa S.A. este asociat unic, a unui împrumut bancar necesar finanţării ajutorului de stat obţinut prin acordul de finanţare emis de Ministerul Finanţelor în valoare de peste 14,8 mil. lei. Compania Arini Hospitality este societatea înfiinţată de către Compa Sibiu pentru dez­voltarea proiectului Mercure – Ibis, care are o valoare totală a proiectului de 6 milioane euro. Compa Sibiu va fi garant sau codebitor al împrumuturilor bancare solicitate de către Arini Hospitality.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.