Companii

Comenzile de la Dacia ridica afacerile Building Astrom

10.07.2006, 19:04 26

Compania pitesteana Building Astrom, cu activitati pe piata constructiilor, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de circa 20 mil. euro, in crestere cu 20% fata de anul trecut, potrivit reprezentantilor companiei, in principal pe baza contractelor cu Automobile Renault.
"Tinand cont de contractele pe care le aveam in derulare inca de la sfarsitul anului trecut, pentru anul acesta estimam o crestere de circa 20% a cifrei de afaceri. Mai mult, in cursul acestui an s-au contractat lucrari noi de amploare la Automobile Renault, client care are o pondere de 30% din lucrarile desfasurate de companie", a declarat Marian Dragoi, directorul general al Building Astrom.
Building Astrom deruleaza atat lucrari industriale, precum cele de pe platforma Dacia, cat si lucrari civile si de retail. "De asemenea, un rulaj important inregistram si prin constructia de noi sedii de banci BCR si BRD, in judetul Arges si in cele invecinate", precizeaza Dragoi.
Compania a realizat in 2005 un profit brut de 500.000 de euro, la o cifra de afaceri de 17 mil. euro, in crestere cu circa 54% fata de anul precedent. Building Astrom a fost infiintata in 1998 si este detinuta de trei asociati, care detin participatii egale in cadrul companiei: Marian Dragoi, Nicolae Dragoi si Alexandru Radu.
Compania are in prezent circa 650 de angajati.
Building Astrom este interesata sa intre pe piata rezidentiala in a doua jumatate a anului curent. "Pentru a doua jumatate a anului speram sa definitivam negocierile pentru constructia unui cartier de blocuri", afirma Dragoi.
O alta companie pitesteana de constructii care si-a anuntat intentia de a investi pe piata imobiliara este Conarg Pitesti, care a inceput in Capitala constructia complexului rezidential Quadra Place.
Cartierul de blocuri va avea 343 de apartamente si este intins pe o suprafata de teren de 15.000 de metri patrati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO