Companii

Comcereal Vrancea face o fabrică de pâine artizanală şi o secţie de cofetărie-patiserie cu fonduri europene

Comcereal Vrancea face o fabrică de pâine artizanală...

Autor: Florentina Niţu

11.02.2021, 17:00 491

„Crearea de locuri de muncă este unul dintre obiectivele specifice ale investiţiei“.

Comcereal Vrancea, business ce se ocupă cu cultivarea cerealelor pe o suprafaţă de circa 4.000 de hectare, condus din funcţia de preşedinte de Gelu Scutaru, investeşte 140.000 de lei (apro­ximativ 30.000 de euro) într-o fabrică de pâine şi o secţie de cofetărie-patiserie, bani obţinuţi din fonduri europene pentru diversificarea producţiei, potrivit datelor Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

„Cuptorul de aur 1 nu este func­ţio­nal în prezent, în acest context obiec­tivul investiţional înglobează două direcţii: dezvoltarea capacităţii de producţie a pâinii artizanale şi diver­sifi­carea pro­ducţiei prin dezvol­tarea unei secţii de clătitărie şi vafe. (...) De asemenea, se vor dezvolta şi moderniza capa­cităţile de producţie ale ale Cuptorul de aur 2 şi Cuptorul de aur 4“, se arată în dosarul de achiziţie al proiectului Comcereal SA, publicat pe site-ul AFIR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO