Companii

Comănescu câştigă un nou contract: după Norvegia, pleacă în Tunisia să profite de uşoara revenire a pieţei

Gabriel Comănescu, preşedinte şi CEO al GSP:  În contextul actual, de uşoară revenire a pieţei, suntem interesaţi în primul rând de restabilirea relaţiilor contractuale cu foştii parteneri.

Gabriel Comănescu, preşedinte şi CEO al GSP: În contextul actual, de uşoară revenire a pieţei, suntem interesaţi în primul rând de restabilirea relaţiilor contractuale cu foştii parteneri.

Autor: Roxana Petrescu

06.07.2016, 00:06 1058

Grup Servicii Petroliere (GSP), compania specializată în forajul marin controlată de omul de afaceri constănţean Gabriel Comănescu, a câştigat un contract pe platforma continentală a Tunisiei, una dintre platformele din „flotă“ urmând să sape cel puţin o sondă.

Acesta este cel de-al doilea contract internaţional pe care Comănescu îl anunţă de la începutul anului. Luna trecută omul de afaceri a semnat un contract pentru construcţia a patru barje care vor fi livrate către o platformă marină care lucrează pe un câmp gazeifer offshore din Norvegia. De data aceasta, compania care a câştigat contractul a fost Grup Servicii Petroliere Shipyard, o altă firmă membră a structurii GSP Holding, beneficiarul final al celor patru barje fiind chiar norvegienii de la Statoil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO