Companii

Coldwell Banker a deschis un birou regional la Cluj şi a ajuns la 21 de sucursale

Coldwell Banker a deschis un birou regional la Cluj şi a ajuns la 21 de sucursale

Autor: Laurentiu Cotu

17.11.2011, 00:04 378

Compania de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, cu afaceri anuale de circa 4 mil. euro, a ajuns la o reţea de 21 de sucursale, odată cu deschiderea primului birou regional din Cluj-Napoca. Pentru început, în cadrul biroului din Cluj-Napoca vor lucra 8 consultanţi imobiliari, echipa urmând să crească în următoarele luni la 14-15 brokeri.

''Am ales Cluj-Napoca deoarece este, după Bucureşti, cel mai important centru de business din ţară. În plus, potenţialul pieţei imobiliare din Cluj-Napoca este foarte ridicat, existând numeroase oportunităţi pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare", a declarat pentru ZF Transilvania Valentin Ilie (foto), CEO Coldwell Banker Affiliates of România. Conducerea Coldwell Banker spune că va continua în următoarea perioadă strategia de extindere pe piaţa locală şi va deschide noi sucursale în Oradea, Alba Iulia, Târgu-Mureş, Sibiu, Bistriţa şi Zalău, care vor fi coordonate de biroul din Cluj-Napoca.

Totodată, compania este interesată de extindere şi în zona Moldovei. ''Piaţa imobiliară din Cluj-Napoca înregistrează semnale pozitive şi interesul pentru zona locală este încă foarte ridicat. Se construiesc şi se vând în continuare locuinţe noi, circa 1.500 de unităţi fiind în dezvoltare în acest moment, iar piaţa închirierilor de birouri a înregistrat o creştere în ultimul trimestru'' a declarat Ana Maria Burcă, managing partner CBAR Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO