Companii

Cofetăria L’Amande - Desserts sans gluten, o afacere de la zero pornită de Daniela Alecse, merge cu prima franciză în Bacău. În 2020, cofetăria din Bucureşti, care funcţionează cu 6 angajaţi, a ajuns la afaceri de peste 500.000 de lei

Compania doreşte să se extindă şi în Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Oradea.

Cofetăria cu laborator propriu pen­tru produse fără gluten, L’Amande - Desserts sans gluten, o afa­cere de la zero începută de Da­nie­la Alecs­e în 2016 în Bucureşti, face primul pas că­tre sistemul de fran­ciză şi se ex­tin­de cu o a do­ua  în Bacău, în urma unei in­vestiţii de 50.000 de euro.

Daniela Alecse şi-a propus să facă acest pas important pentru business pentru a putea livra pro­dusele în întreaga ţară. Pasul s-a concretizat anul acesta, un pas asumat şi necesar pentru extinderea businessului, după cum spunea Daniela Alecse în cadrul emisiunii Afaceri de la zero.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.