Companii

Coca-Cola HBC România are un nou director de Resurse Umane, Irina Firstova, care a fost anterior Country HR Excellence Manager în Rusia

Coca-Cola HBC România are un nou director de Resurse...

Autor: Roxana Rosu

13.05.2021, 12:48 354

Coca-Cola HBC România are un nou director de Resurse Umane, Irina Firstova, care a fost anterior Country HR Excellence Manager în Rusia, în cadrul aceleiaşi companii.

Irina Firstova s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în anul 2004, în Novosibirsk, Siberia, ca Sales Coordinator şi şi-a început călătoria ca profesionist în HR în 2005.

De-a lungul celor 17 ani petrecuţi până acum în companie, a fost Training Manager, Talent Development Manager, HR Manager pentru Support Office precum şi roluri de  HR Business Partner pentru echipele de Comercial şi Supply Chain.

„Sunt foarte bucuroasă să preiau rolul de Country HR Manager al Coca-Cola HBC România şi să coordonez activităţile de resurse umane ale celei mai mari companii din industria de băuturi din România. Prioritatea mea strategică rămâne orientată în jurul culturii de performanţă a companiei, pornind tot timpul de la oamenii din echipa companiei. De-a lungul carierei mele, m-am concentrat pe dezvoltarea talentelor, am lucrat cu echipe valoarase, cu potenţial imens şi îmi va face plăcere să continui cu pasiune acest angajament în cadrul Coca-Cola HBC România.”, a declarat Irina Firstova, Country HR Manager al Coca-Cola HBC România.

Coca-Cola HBC România a avut afaceri de peste 2,7 miliarde de lei şi peste 1.400 de angajaţi în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO