Companii

Clujul vrea să-i aducă pe indienii de la Tata Motors la Tetarom

Clujul vrea să-i aducă pe indienii de la Tata Motors la Tetarom

Autor: Vasile Magradean

05.02.2012, 12:39 1371

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj negociază cu reprezentanţii constructorului auto indian Tata Motors realizarea unei investiţii în Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"CJ Cluj este în discuţii şi negocieri cu reprezentanţii Tata Motors pentru deschiderea unei investiţii. Aceste discuţii vor continua în perioada următoare. Reprezentanţii companiei au vizitat deja amplasamentul Parcului Industrial Tetarom 3. Nu pot oferi informaţii privind valoarea investiţiei sau numărul locurilor de muncă preconizate", a declarat corespondentului MEDIAFAX preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

În parcul Tetarom au anunţat investiţii, în ultima perioadă, companiile De Longhi şi Bosch.

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, produce automobile, camioane şi autobuze.

Compania şi-a manifestat încă de anul trecut interesul pentru o eventuală investiţie în Cluj. Astfel, Tişe declara în aprilie 2011 că Tata Motors "tatonează" judeţul pentru un proiect care s-ar ridica la "zeci de milioane de euro".

Tata Motors are venituri anuale de circa 20 de miliarde de dolari şi face parte din grupul Tata, care include peste 90 de companii din domenii ca IT&C, inginerie, materiale, servicii, energie, produse de consum şi chimicale, cu activităţi în peste 80 de state.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO