Caută doar în titlu
Companii

Clujenii de la Urbano Parks finalizează în vară construcţia parcului logistic de 25.500 mp din zona de vest a oraşului Cluj-Napoca, investiţie de 16,5 mil. euro. „Avem în plan să dezvoltăm încă un parc industrial lângă Turda, cu acces la nodul de autostradă dintre A3 şi A10“

Urbano Parks, firmă fondată de antreprenorii Mircea Ilea, Alexandru Şerban şi Daniel Paraschiv din Cluj-Napoca, va finaliza în luna iulie a acestui an lucrările de construcţie pen­tru încă 8.500 mp de spaţii industriale clasa A, în cadrul eta­pei a III-a de dezvoltare a parcului logistic din zona de vest a oraşului Cluj-Napoca. Astfel, parcul industrial şi lo­gistic Urbano Cluj Vest (UCV), situat în zona Floreşti-Gilău, va avea o suprafaţă totală con­struită de 25.500 mp, investiţia ajungând la 16,5 milioane de euro. Spa­ţiile parcului indus­tri­al variază între 1.150 mp şi 7.488 mp  şi au dis­po­nibile fiecare atât dock-uri, cât şi drive-in, po­tri­vit unor informaţii fu­r­nizate ante­rior de com­panie.

„În prezent, cei 17.000 de metri pătraţi de spaţii de pro­ducţie şi logistică, fina­li­za­ţi în etapele de dezvol­tare I şi II, sunt funcţionali şi uti­li­zaţi în totalitate de către şase companii, cumulând un nu­măr de 430 de angajaţi. Înce­pând cu luna ianuarie a acestui an, în cadrul pro­iec­tului Urbano Parks am con­ti­nuat cu etapa III de dez­vol­ta­re, construcţia a încă 8.500 de metri pătraţi de spaţii in­dus­triale clasa A.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.