Companii

Clinica IOLA Center, fondată de Ioana Berza la Bacău, estimează dublarea afacerilor în 2021, după o investiţie de 1,4 milioane euro

Clinica IOLA Center, fondată de Ioana Berza la Bacău,...

Autor: Roxana Rosu

10.08.2021, 11:41 684

Clinica de recuperare medicală IOLA Center din Bacău, înfiinţată în 2018 de o antreprenoare locală, estimează dublarea cifrei de afaceri până la finalul anului, ca urmare a investiţiilor în marketing şi branding efectuate în primele şase luni din 2021, şi are în plan şi expansiunea în oraşe precum Iaşi şi Bucureşti.

Clinica se aşteaptă la o cifră de afaceri de 200.000 euro, dublu faţă de 2020, când veniturile s-au ridicat la 84.000 euro, din serviciile de fizioterapie, kinetoterapie şi ozonoterapie.

”Într-un context predominat de teamă cu privire la îmbolnăvirea cu virusul SarsCov-II, serviciile de fizioterapie şi kinetoterapie au fost lăsate în plan secund de către români. Revenirea la un stil de viaţă mai relaxat a condus la creşterea cererii de servicii pe care clinica le oferă. Ne-am bucurat să îi putem primi în clinică pe pacienţii noştri, pentru că ştim cât de mult au nevoie de tratamente personalizate şi de monitorizarea constantă a progresului pe care îl fac. Am luat toate măsurile necesare de igienă şi sterilizare, astfel încât atât pacienţii, cât şi angajaţii noştri să fie în siguranţă deplină,” a declarat Ioana Berza, Fondatoarea IOLA Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO