Companii

Clinica Hope, specializată în psihoterapie, s-a extins la Cluj după o investiţie de 70.000 euro. Clinica Hope a ajuns la afaceri de 1,4 mil. euro în 2020, în creştere cu 72% faţă de anul anterior

Gabriella Bondoc, fondatoarea Clinicii Hope: Sănătatea psihică, fericirea şi echilibrul nu sunt un lux, ci o necesitate.

Gabriella Bondoc, fondatoarea Clinicii Hope: Sănătatea psihică, fericirea şi echilibrul nu sunt un lux, ci o necesitate.

Autor: Georgiana Mihalache

19.03.2021, 16:20 830

Pe harta de extindere urmează oraşele Constanţa şi Iaşi.

Clinica Hope, fondată de Ga­briella Bondoc, medic pshiotera­peut, în 2015, s-a extins prima dată în afara Capitalei, deschizând o nouă unitate la Cluj, în urma unei investiţii de 70.000 euro. Planurile antre­pre­noa­rei ur­mă­resc creşterea numărului de clinici în următorii ani în marile oraşe, printre care Constanţa şi Iaşi şi deschiderea unui spital cu profil psihiatric.

„Deschiderea primului sediu în Cluj se bazează şi pe posibilitatea de a alege profesionişti de calitate - medici şi psihologi, iar Clujul are o calitate remarcabilă a Facultăţii de Psihologie şi a celei de Medicină. De asemenea, ser­­viciile clinicii sunt solicitate de per­soane din toată ţara, de aceea Clujul poate fi un al doilea pol, permi­ţând o acoperire cât mai bună cu servicii la nivel naţional. Nici poten­ţialul economic înfloritor al Clujului nu a fost un factor lipsit de importanţă, dar secundar celorlalte”, a spus Ga­briel­la Bondoc, fondatoarea clinicii Hope.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO