Companii

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, dezvoltată de Akcent Development, ajunge la 70% grad de ocupare

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development

Autor: Cristina Bellu

06.04.2021, 12:09 620

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, dezvoltată de Akcent Development în centrul Capitalei şi administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox, a atras doi noi chiriaşi, atingând un grad de ocupare de 70%.

Noii chiriaşi sunt OTOTO Store, o cafenea si magazin ce comercializează mai multe branduri independente, şi in-tech, o companie ce proiectează mobilitatea viitorului, dezvoltând soluţii inovatoare pentru sectorul automotive şi al mobilităţii inteligente. Cei doi chiriaşi au închiriat o suprafaţă cumulată de 780 metri pătraţi, alăturându-se în clădire unor companii de consultanţă financiară, PR şi marketing sau construcţii.

„Ţinând cont de faptul că Mendeleev Office 5 este o clădire finalizată în primul trimestru al anului 2020, la debutul pandemiei, ne putem declara mulţumiţi de faptul că imobilul a reuşit constant să atragă noi chiriaşi”, spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

Clădirea de birouri boutique Mendeleev Office 5 este localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. şi dispune de o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane.

Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Proiectul include tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 şi 8 stimulează creativitatea chiriaşilor, oferind o vedere panoramică asupra centrului Bucureştiului.

Akcent Development mai deţine în portofoliu şi imobilul Eminescu Offices, clădirea Rosetti Tower şi proiectul rezidenţial Cloud 9, având alte două proiecte rezidenţiale care urmează a fi dezvoltate în zona de nord a Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO