Companii

CITR scoate din nou la vânzare activele fabricii de apă minerală Bilbor, un bunsiness intrat în insolvenţă din cauza neînţelegerilor dintre un grup israelian şi un om de afaceri din Orientul Mijlociu

CITR scoate din nou la vânzare activele fabricii de apă...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.06.2017, 00:03 839

Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR) încearcă de mai bine de un an să vândă fabrica şi a scăzut preţul de mai multe ori.

Activele fabricii de apă minerală Bilbor sunt scoase din nou la licitaţie de către Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), lichida­to­rul judiciar al companiei, de data aceasta la un preţ de 3,9 mil. euro fără TVA. CITR încearcă de mai bine de un an să vândă acti­vele îmbuteliatorului de apă minerală, iar preţul de vânzare iniţial începea de la 5 mil. euro fără TVA. CITR vinde atât bran­dul, cât şi fabrica, terenul de sub fabrică şi stocuri.

Bilbor Mineral Water, producătorul apei minerale Bilbor, a intrat în faliment la apro­xi­mativ un an după ce şi-a cerut in­sol­venţa.

Acţio­na­rul ma­joritar al companiei este United Roma­nian Brewers Bere­prod, pro­ducătorul berii Tuborg.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO