Companii

Circa 20 de manageri au terminat primul EMBA oferit la Cluj

Circa 20 de manageri au terminat primul EMBA oferit la Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

12.07.2017, 00:03 434

Prima generaţie EMBA University of Hull, şcoală de business britanică cu predare în Cluj-Napoca, va absolvi cursurile în 12 iulie, ceremonia fiind organizată în localitatea Hull din Marea Britanie. Aceasta va fi găzduită de University of Hull. O ceremonie similară va avea loc şi în România, în Cluj-Napoca, în luna octombrie, potrivit unui comunicat al Universităţii Babeş-Bolyai.

Cei 20 de absolvenţi din România au obţinut cele mai bune rezultate dintre toţi cei care finalizează acum studiile la EMBA University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore şi Bahrain. Şcoala de business a durat 2 ani şi a cuprins 12 module, cursuri care au avut loc în Cluj-Napoca şi în Hull, predate de profesori britanici. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. Cei care termină studiile EMBA se alătură unei comunităţi globale de alumni, cu peste 28.000 de membri din 150 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO