Companii

Cineplexx închide cinematografele din Băneasa Shopping City şi din alte trei malluri

Cineplexx închide cinematografele din Băneasa Shopping...

Autor: Roxana Rosu

18.03.2020, 14:16 317
Compania austriacă Cineplexx va închide cele patru cinematografe pe care le operează în România, respectiv Grand Entertainment din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan, Cineplexx Satu Mare şi Cineplexx Sibiu,  începând din data de 18 martie până la noi reglementări.

În plus, compania a amânat finalizarea cinematografului de la Târgu Mures pe o perioadă nedeterminată.

”De-a lungul ultimelor două săptămâni, Cineplexx România a respectat şi implementat cu stricteţe măsurile de igienizare şi siguranţă în toate locatiile sale, punând în aplicare în timp real restricţiile transmise de autorităţi. Suspendarea imediată a activităţii cinematografelor este o altă măsură prin care compania continuă să îşi asume cu seriozitate responsabilitatea socială, deoarece siguranţa şi sănătatea vizitatorilor şi a angajaţilor sunt indiscutabil prioritare.”, a anunţat compania.

Cineplexx Romania este subsidiara locală a Cineplexx International, unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO