Companii

Cine sunt noii campioni în business din Transilvania şi Banat

Foto DAn Tautan

Foto DAn Tautan

Autor: Laurentiu Cotu

16.10.2013, 21:41 2871

România are nevoie de o clasă puternic dezvoltată antreprenorial, iar acest lucru nu se poate realiza decât prin muncă şi educaţie, este concluzia ediţiei a şasea a galei "Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului", care a avut loc ieri la Cluj-Napoca. 

Ziarul Financiar a premiat la Cluj trei companii mari şi mijlocii (cu o cifră de afaceri de peste 15 mil. euro în 2012) şi trei companii mici (cu afaceri cuprinse între 3 şi 15 mil. euro anul trecut), în cadrul unui eveniment organizat în parteneriat cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, PwC şi fundaţia Triple Helix.

„În anul 1994 am preluat fabrica AEM din Timişoara, care era în pragul falimentului. Tinerii care sunt acum în companie mă fac să duc mai departe această afacere”, a spus Olimpia Molca, director general al AEM Timişoara, companie care produce contoare inteligente pe care le vinde în Germania şi Suedia şi care se numără printre companiile premiate ieri la Cluj.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO