Companii

Cine sunt chiriaşii cei mai valoroşi ai birourilor din Bucureşti? Oracle conduce clasamentul, cu aproape 60.000 mp contractaţi

REAL-ESTATE

Cine sunt chiriaşii cei mai valoroşi ai birourilor din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.01.2021, 17:00 657

♦ Cu doar un proiect aflat efectiv în lucru în acest moment şi cu zeci de mii de corporatişti care îşi rezolvă task-urile de acasă, zona Pipera-Aurel Vlaicu stă însă sub semnul întrebării când vine vorba de dezvoltarea viitoare.

Oracle, HP, Genpact, Raiffeisen Bank şi Vodafone sunt cei mai mari chiriaşi, după suprafaţă, din birourile situate în zona de nord a Capitalei. Cu suprafeţe contractate care depăşesc 16.000 de metri pătraţi şi ajung chiar la aproape 60.000 de metri pătraţi, cum este cazul Oracle, unul din cei mai mari producători de soft de business din lume, cu sediul principal din România în Floreasca Park, aceste companii aduc cele mai valoroase contracte pentru proprietarii de birouri de pe piaţa locală, scrie revista săptămânală Business Magazin.

Cu doar un proiect aflat efectiv în lucru în acest moment şi cu zeci de mii de corporatişti care îşi rezolvă task-urile de acasă, zona Pipera-Aurel Vlaicu stă însă sub semnul întrebării când vine vorba de dezvoltarea viitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO