Companii

Cine ridică magazinul Leroy Merlin din Pallady: Cross City, o companie de construcţii controlată de familiile Ciurtin şi Dobra, a avut afaceri de 40 mil. lei în 2018

Cross City este responsabilă de construcţia viitorului magazin Leroy Merlin Theodor Pallady, care are ca dată setată pentru deschidere aprilie 2020.

Cross City este responsabilă de construcţia viitorului magazin Leroy Merlin Theodor Pallady, care are ca dată setată pentru deschidere aprilie 2020.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.10.2019, 15:00 2354

Cele două familii sunt asociate în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar tot pe bdul. Theodor Pallady.

Cross City, compania care construieşte magazinul de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucureşti al retailerului francez de bricolaj Leroy Merlin, a făcut afaceri de peste 40 de milioane de lei în 2018, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Anul trecut a fost al doilea an de activitate al companiei, care apare ca fiind înfiinţată în 2017.

Cross City este deţinută, cu un pachet de 47% din acţiuni, de Entire Real Estate Solutions, o companie deţinută, la rândul ei, de Călin Gabriel Dobra şi Alina Codruţa Dobra. ERES este partener cu omul de afaceri Raul Ciurtin, fostul acţionar al Albalact, în dezvoltarea unui proiect imobiliar tot în zona Theodor Pallady, pe platforma fostei fabrici a producătorului de vopsele Policolor. Împreună, ERES şi Raul Ciurtin construiesc un proiect mixt, cu birouri, restaurante, hotel, spaţii comerciale şi locuinţe, potrivit datelor oferite de reprezentanţii acestui proiect la începutul anului. Leroy Merlin va fi parte integrantă a acestui proiect, care va purta numele Estoria City. Alături de Leroy Merlin, chiriaşi vor mai fi Kaufland şi Lidl.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO