Companii

Cine este Adrian Comănean, românul de 35 de ani care conduce hubul global de achiziţii al companiei germane Bosch, cu 50 de ingineri la Timişoara

Adrian Comănean

Adrian Comănean

Autor: Alexandra Matei

13.01.2022, 18:15 2779

♦ Adrian Comănean a absolvit Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu, Facultatea de Ştiinţe Economice, urmând apoi cursurile de masterat ale aceleiaşi facultăţi, specializarea management şi administrarea afacerilor.

Adrian Comănean, în vârstă de 35 de ani, este managerul hubului global de achiziţii de la Timişoara, inaugurat în urmă cu câteva zile de compania germană Bosch. Cariera lui a început în Blaj, în echipa de achiziţii a primei fabrici Bosch din România, în urmă cu 14 ani.

În 2016, el s-a relocat în Budapesta, unde a preluat funcţia de lead buyer pe Europa de Est, iar acum s-a întors în ţară pentru a conduce hubul de achiziţii strategice din cadrul Bosch.

„Departamentul nostru acoperă întreaga paletă de activităţi care au legătură cu zona de achiziţii, de la cercetarea pieţei, până la managementul contractelor pe care le gestionăm cu ajutorul unui software avansat de achiziţii de tip source to contract, dez­voltat pe o platforma cloud“, a spus Adrian Comănean, referitor la noul hub.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO