Companii

Cinci tineri din Aiud au creat platforma Invest in Aiud, unde au adunat terenurile şi halele disponibile în oraş pentru investitorii pe care speră să-i găsească pe LinkedIn. Cei mai mari investitori din oraşul de 25.000 de locuitori din judeţul Alba sunt astăzi Prebet (producător de prefabricate din beton), Galway Sport (încălţăminte) şi Glerups (încălţăminte)

INVESTIŢII

Sportswear of Tomorrow produce deja la Aiud îmbrăcăminte sportivă, având circa 20 de salariaţi. Ţinta este dezvoltarea echipei la circa 100 de oameni până la final de 2022.

Sportswear of Tomorrow produce deja la Aiud îmbrăcăminte sportivă, având circa 20 de salariaţi. Ţinta este dezvoltarea echipei la circa 100 de oameni până la final de 2022.

Autor: Cristina Roşca

24.12.2021, 17:45 3738

♦ Glerups, o companie care produce papuci din lână adusă din Noua Zeelandă, îşi extinde prezenţa din Aiud, investind într-o nouă unitate de producţie ♦ Similar, producătorul de echipamente sportive Sportswear of Tomorrow investeşte 500.000 de euro în oraş pentru dezvoltarea activităţii.

Cinci tineri originari din Aiud au creat în prima parte a anului 2021 platforma Invest in Aiud pentru a atrage atenţia in­ves­ti­to­rilor pe care spe­ră să-i găsească pe platforma de socia­li­zare de business LinkedIn. Aici, ei au fă­cut o prezentare a oraşului, au enu­me­rat 10 motive pentru a investi în Aiud şi au adunat mai bine de 10 te­renuri şi hale disponibile.

„Tot ce facem în Aiud, fie că e legat de infra­stru­ctură, fie că e le­gat de altceva, are acelaşi scop - atra­gerea de in­ves­titori, dez­vol­tarea ora­şului şi creş­te­rea cali­tăţii vie­ţii locui­to­ri­lor. Pentru a atra­ge inves­ti­to­rii am cen­tra­lizat te­re­nurile şi halele dispo­ni­bile. E vorba atât de spa­ţii deţinute de auto­rităţile lo­cale, cât şi de altele aflate în proprie­tatea unor in­vestitori privaţi, dar care sunt dis­ponibile“, spune Tiberiu Grecu, unul dintre fondatorii Invest in Aiud. Pe profilul său de pe reţeaua de socia­lizare LinkedIn el apare şi con­si­lier în cadrul primăriei din oraş. Aiud este un oraş de circa 25.000 de lo­cuitori din judeţul Alba.

„Ce ne dorim noi cu Invest in Aiud e să ajungem în atenţia antre­pre­norilor şi a investitorilor în general.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO