Companii

Chiriile pentru spaţii industriale şi logistice stau sub pragul de 5 euro pe metru pătrat lunar în marile oraşe din România

REAL ESTATE

Chiriile pentru spaţii industriale şi logistice stau...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.07.2019, 16:30 382

Stocul total de spaţii industriale a ajuns în 2018 la 3,75 mil. metri pătraţi, iar estimările arată că în 2019 industrialul va rămâne liderul pieţei imobiliare, sărind pentru prima dată de 4 mil. metri pătraţi.

Chiriile medii pentru spaţiile logistice în unele dintre cele mai mari oraşe din ţară se situează între 3 şi 4,25 euro pe metru pă­trat pe lună, ce­le mai ridi­ca­te valori fiind în­re­gis­trate în zo­na Bucureştiului, după cum arată un raport al BNP Paribas Real Estate, divizia de imobiliare a grupului bancar francez BNP Paribas.

Cele mai mici valori ale chiriei me­dii pentru spaţii logistice sau in­dus­triale se găsesc în Timişoara, Plo­ieşti, Oradea şi Arad, unde pre­ţurile pornesc de la 3 euro pe metru pătrat pe lună. Maximul – potrivit ra­portului citat – este atins în zona de vest a Capitalei, unde chiria ajun­ge la 4,25 euro pe metru pătrat lunar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO