Companii

Chinezii care au cumpărat Floreasca Park analizează şi clădirea Landmark de la Romană. Vânzarea The Landmark vine în contextul în care fondurile au cumpărat birourile în urmă cu circa doi ani, iar la final de 2017 au cumpărat şi hotelul Radisson de pe Calea Victoriei

Real estate

Chinezii care au cumpărat Floreasca Park analizează şi...

Autor: Bogdan Alecu

02.11.2020, 00:06 293

Resolution Property, parte a grupului Fosun, una dintre cele mai mari companii de investiţii din China, analizează posibilitate de a achiziţiona birourile Landmark dintre Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei din Capitală, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Fondurile de investiţii Revetas Capital şi Cerberus au scos la vânzare birourile The Landmark în primul trimestru al acestui an cu un yield-record pentru piaţa locală, de 6,75%, conform datelor din piaţa imobiliară.

Potrivit calculelor ZF, pentru a atinge un astfel de ran­da­ment investiţional, fondurile vor avea nevoie să vândă pro­iec­tul cu 70-75 mil. euro. Anterior, Revetas şi Cerberus au cum­părat de la Piraeus proiectul cu un randament de 7,25-7,5%, cu circa 60-65 mil. euro. Vân­za­rea The Land­mark vine în contextul în care fon­du­rile au cum­părat biro­u­rile în urmă cu cir­ca doi ani, iar la fi­nal de 2017 au cum­părat şi ho­telul Ra­disson de pe Calea Vic­to­riei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO