Companii

Centrul Spa Orhideea Gardens ar putea aduce încasări de un milion de euro în primul an

Centrul Spa Orhideea Gardens ar putea aduce încasări de un milion de euro în primul an

Autor: Ioana David

09.03.2011, 23:05 338

Centrul Spa Orhideea Gardens inaugurat ieri în urma unorinvestiţii de 3 mil. euro i-ar putea aduce proprietarului, omul deafaceri Daniel Piţurlea, încasări de 1 mil. euro în primul an deactivitate. Unitatea este operată de către Eden Spa, printre celemai vechi centre spa din Bucureşti.

"În cadrul Orhideea Spa lucrează 20 de oameni care sunt angajaţi aiproprietarului ansamblului", a spus Liliana Paraipan, directorgeneral al Eden Spa. Într-un astfel de centru se realizează terapiicare au legătură cu apa, aşa cum sunt hidromosajul sau diferiteduşuri, dar care se întind în domenii conexe, precum masajul saufitnessul, scopul fiind relaxarea.

Cele mai vizibile centre Spa sunt cele localizate în hoteluri(Cocor de pe litoral, Hilton Sibiu, Radisson Bucureşti, Marriott,Rin Grand, Continental) sau în ansambluri rezidenţiale. Potrivitestimărilor Eden Spa în Bucureşti există în jur de 10-15 centre,iar în ţară există peste 25.

Orhideea Spa se întinde pe o suprafaţă de 3.000 mp, iarreprezentanţii companiei care îl operează îl consideră cel mai maredin Capitală. La masaj preţurile (fără abonament) încep de la 75 delei, însă există şi abonamente pe 12 luni cu acces nelimitat (întoate zonele centrului) care costă de la 1.600 de euro depersoană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO