Companii

Centrul de tehnologie Betfair România Development din Cluj-Napoca, parte a grupului irlandez Flutter Entertainment, angajează 300 de oameni

Centrul de tehnologie Betfair România Development din...

Autor: Laurentiu Cotu

10.04.2024, 19:00 482

Betfair România Development, centrul de dezvoltare software şi servicii partajate din Cluj-Napoca al grupului Flutter Entertainment - furnizor irlandez de soluţii pentru industriile de gaming şi pariuri sportive, are în plan să recruteze 300 de oameni până la finalul acestui an, urmând să ajungă astfel la 2.000 de angajaţi. 

Compania, înfiinţată în 2017, este cel mai mare centru de excelenţă în software şi servicii partajate al grupului Flutter Entertainment, înregistrând în anul 2022 o cifră de afaceri de 352,6 mil. lei (71,5 mil. euro) şi un profit net de peste 24,3 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro), potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Biroul  din Cluj este singurul din lume care deserveşte toate cele 5 divizii ale grupului Flutter, ceea ce atrage permanent deschiderea de noi arii de business ce se ocupă de dezvoltarea software a produselor din portofoliu. După succesul Flutter Studios, arie de business creată în 2023 cu rolul a dezvolta şi integra jocuri pentru cazinourile online, grupul a decis deschiderea unei arii similare pentru brandul PokerStars.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO