Companii

Cele mai valoroase companii din România - ediţia 2020. UiPath rămâne, pentru al doilea an consecutiv, cea mai valoroasă companie din România. Hidroelectrica şi OMV Petrom urmează pe podium

Cele mai valoroase companii din România - ediţia 2020....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.11.2020, 17:40 3459

Producătorul de roboţi software UiPath ocupă prima poziţie a topului, pe care şi-a adjudecat-o prima dată în 2019, după ce, ani la rând, pe parcursul a 14 ediţii, primul loc a fost adjudecat fie de Hidroelectrica (doi ani), fie de OMV Petrom (12 ani).

Ziarul Financiar a premiat aseară, în cadrul Galei ZF 2020, care a marcat 22 de ani de existenţă a pu­bli­caţiei, cele mai valo­roase zece companii din România.

UiPath, Hidroelectrica, OMV Pe­trom, Dante Internaţional (eMAG) şi Dedeman sunt primii cinci ocupanţi ai clasamentului, urmaţi de Banca Tran­sil­vania, Kaufland România, Romgaz, BCR şi Orange.

Pentru al doilea an la rând, pro­ducă­to­rul de roboţi software UiPath ocu­pă pri­ma poziţie a topului, pe care şi-a adju­de­cat-o prima dată în 2019, după ce, ani la rând, pe parcursul a 14 edi­ţii, primul loc a fost adjudecat fie de Hidro­electrica (doi ani), fie de OMV Petrom (12 ani). Pentru UiPath, 2018 a fost pri­mul an în care şi-a făcut loc în clasament, com­pania ajungând în prim-plan după ce a reuşit să atragă o serie de majorări de ca­pi­tal de la fonduri de investiţii gigantice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO