Companii

Cehii de la RC Europe au finalizat al treilea parc de retail din România, la Oradea, o investiţie 9 mil.euro, şi au în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri în Bucureşti şi a unui parc de retail în Sighişoara

Cehii de la RC Europe au finalizat al treilea parc de...

Autor: Roxana Rosu

26.08.2020, 12:03 347

Dezvoltatorul imobiliar ceh RC Europe a finalizat cel de-al treilea parc de retail din România, la Oradea, o investiţie totală de 9 milioane de euro, şi are în plan dezvoltarea unei clădiri de birouri în Bucureşti, Arc Office Building, şi un nou parc de retail în Sighişoara.

Noul parc din Oradea, sub conceptul NEST, are o suprafaţă închiriabilă de circa 6.500 de metri pătraţi, iar lucrările de construcţie au demarat în octombrie 2019.

CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atât în tranzacţia de achiziţie a terenului cât şi pentru închirierea spaţiilor din proiectul de retail NEST.

NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe livrat în 2020, în urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, în luna mai. Primul centru a fost deschis la Dorohoi, în 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO