Companii

Cea mai mare companie de salubritate din România a primit un credit de peste 5 mil. lei de la UniCredit

Cea mai mare companie de salubritate din România a...

Autor: Lorena Cornea

18.08.2016, 16:48 753

Compania POLARIS M HOLDING, una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare existentă pe piaţa de profil din România, a obţinut pentru subsidiara sa, Polaris Mediu S.R.L., un credit de 5,1 milioane de lei de la banca UniCredit.

Creditul a fost aprobat în circa trei săptămâni şi va fi folosit pentru finanţarea construirii unei a doua alveole la depozitul ecologic din Târgu Jiu al firmei. Suma de 5,1 milioane de lei reprezintă 80% din valoarea totală a proiectului, restul de 20 de procente fiind reprezentaţi de contribuţia proprie a companiei, a declarat pentru ZF administratorul Polaris M Holding, Ionuţ Târşoagă.
 
Polaris M Holding şi-a început activitatea în 1998, primul contract fiind semnat cu Primăria Constanţa, cu care există şi un contract în prezent, activ încă din anul 2008. Compania se ocupă şi de salubrizarea oraşelor Arad, Târgu Jiu, Alba Iulia, Mangalia, Eforie şi Năvodari.
„Polaris s-a dezvoltat în timp, a avut o evoluţie de zece ani sau chiar mai mult. În 2004 ne-am extins şi în Arad, iar abia în 2007 în restul ţării.”, a mai adăugat Ionuţ Târşoagă.
 
Polaris M Holding are în prezent aproximativ 1500 de salariaţi şi 100% capital românesc.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO