Companii

Ce se întâmplă cu businessul din Suceava? Fabrica de ambalaje Ambro continuă să producă. „Am asigurat stocuri de materii prime şi produse finite suficiente pentru o lungă perioadă de timp”

Producătorul de hârtie şi carton ondulat Ambro din Suceava este parte a grupului francez Rossmann.

Producătorul de hârtie şi carton ondulat Ambro din Suceava este parte a grupului francez Rossmann.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.04.2020, 16:27 2819

Producătorul de hârtie şi carton ondulat Ambro din Suceava, parte a grupului francez Rossmann, îşi continuă activitatea chiar şi în contextul coronavirusului, cu respectarea condiţiilor sanitare.

„Ambro are în vedere mai multe scenarii de evoluţie a crizei generate de COVID-19, adaptează şi aplică planuri care asigură continuitatea activităţii prin intermediul unei celule de criză. Am asigurat stocuri de materii prime şi produse finite suficiente pentru o lungă perioadă de timp. Evoluţia vânzărilor către clienţii din industrii diferite urmează trendul acestor industrii”, spune Paul-Henri Kohler, directorul general Ambro.

Ambro a realizat în 2018 o cifră de afaceri de peste 383,4 mil. lei (82,5 mil. euro), în creştere cu 16,5% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

„Este critic să ne servim clienţii, pentru ca aceştia la rândul lor să poată răspunde nevoilor societăţii (hârtia este necesară pentru a fabrica ambalaje, iar fără ambalaje corespunzătoare, produsele alimentare, farmaceutice şi sanitare nu pot fi fabricate şi distribuite)”, mai spune Paul-Henri Kohler.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO