Companii

Ce puteţi citi în noul număr din După Afaceri Premium care apare pe piaţă astăzi 2 octombrie

Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară.

Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară.

Autor: Cristina Roşca

02.10.2020, 00:04 84

Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux? Le descoperiţi începând de vineri în paginile noului număr din După Afaceri Premium. Ediţia din octombrie a revistei de lifestyle şi lux va apărea alături de Ziarul Financiar, urmând a fi distribuită către abonaţi.

Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă din Capitală.

La fel ca şi până acum, numărul acesta va aborda teme de design, turism şi gastronomie, va povesti despre noutăţile din piaţa de beauty şi despre tendinţele din lumea modei.

I-am întrebat pe oamenii de afaceri despre un loc de suflet, în care s-ar refugia departe de lumea dezlănţuită, locul în care ar putea trăi pentru totdeauna, dacă ar fi cazul. Dar, totodată, am încercat să vedem cum arată Bucureştiul prin ochii unora dintre cei mai longevivi expaţi. Unii îl numesc încă Micul Paris. Alţii văd mai degrabă una dintre cele mai eclectice capitale Europene. Cert e că toţi îi văd farmecul.

Tot în Capitală am descoperit că a apărut un local destinat socializării într-o perioadă de distanţare socială poate părea un pariu cel puţin exotic. Sunt şi antreprenori care văd acum o oportunitate pentru a lansa tendinţe. Şi dacă tot am amintit de pandemia de Covid-19 am descoperit că restrângerea activităţii în clădirile de birouri a adus o poftă nebună de butonat laptopul în compania unei cafele bune şi într-un ambient prietenos.

Şi tot în context, WeWilder spune povestea găsirii unui alt mod de a împrieteni natura cu comunitatea de oameni din Armeniş, cu ajutorul vizitatorilor care vin aici. E primul campus de co-working rural din România.

În această ediţie am mai povestit despre importanţa paharului în procesul savurării unui vin, despre bijuteria ca armă în pandemie şi despre cămaşa albă ca piesă cheie în garderobă. Iar în încheiere am făcut o plimbare prin insule mai puţin cunoscute din Grecia. Spre că v-am făcut o invitaţie de nerefuzat la lectură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO