Companii

Ce puteţi citi în noul număr din Business MAGAZIN: Cum te poate ajuta informaţia să îţi creşti businessul

Ce puteţi citi în noul număr din Business MAGAZIN: Cum...

Autor: Ioana Matei

26.05.2021, 00:05 150

♦ Nu de puţine ori am auzit expresia „informaţia înseamnă putere“. La nivel de business, să fii informat înseamnă să îţi cunoşti foarte bine clienţii, nevoile acestora, piaţa în care activezi, concurenţa şi tendinţele. Toate, deopotrivă, te ajută să îţi creşti businessul. Iar calea pentru a le obţine constă, potrivit reprezentanţilor Publicis Groupe România, în soluţiile de data intelligence, pe a căror dezvoltare businessul şi-a axat investiţiile din ultimii ani.

♦ Cu o pasiune mai puţin obişnuită pentru un adolescent - pieţele de capital - Yoni Assia a reuşit să transforme, într-un final, acest hobby în business. Aşa s-a născut eToro, o platformă socială de tranzacţionare cu peste 20 de milioane de utilizatori. Ce planuri are antreprenorul în continuare?

♦ După ani în care a pariat pe magazine cu suprafeţe mari, care să le satisfacă apetitul celor aflaţi în căutare de obiecte pentru casă, pentru grădină sau pentru construcţii, retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin vrea să testeze în România un nou format, de dimensiuni mai mici. Ce alte mişcări pregătesc francezii pe piaţa locală?

♦ Mai multă educaţie nu înseamnă automat un loc de muncă bun, iar candidaţii joburilor din viitor vor avea nevoie nu doar de abilităţi academice fundamentate pe cunoaştere, ci şi de curiozitate, creativitate, empatie, gândire antreprenorială şi rezistenţă. Ce rol va mai avea educaţia în carierele viitoare?

♦ Feteasca Neagră a Domeniilor Tohani a câştigat deja popularitate în ţări precum SUA, Spania şi China, însă CEO-ul Virgil Mândru îşi propune ca soiul să obţină propriul său loc pe piaţa internaţională a vinurilor, la egalitate cu Bordeaux, Toscana şi Napa. Cum? 

 

Citiţi despre toate aceste subiecte, dar şi despre multe altele, în noul număr al Business MAGAZIN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO