Companii

Ce puteţi citi în noul număr Business MAGAZIN: Abonamentele medicale au ajuns la 25 de ani. Ce urmează?

Ce puteţi citi în noul număr Business MAGAZIN:...
05.07.2021, 00:05 65

♦ La un sfert de secol de când Regina Maria a lansat abonamentele medicale pe piaţa din România, acestea au ajuns la peste 1,6 milioane de abonaţi şi la o valoare adusă în economia românească de 776 milioane de euro. Potenţialul maxim al acestui segment – dacă ne gândim doar la numărul de 4,23 de milioane de angajaţi din România – este foarte mare. Ce urmează?

♦ După ce în 2008 a demarat investiţiile în cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa devenind astfel unul dintre contribuitorii principali la atingerea ţintelor de energie verde ale României, grupul CEZ trece la următorul val de dezvoltare. Ce înseamnă pentru companie în noua paradigmă sustenabilitatea, digitalizarea şi angajamentul faţă de oameni a povestit pentru Business MAGAZIN Ondrej Safar, country manager al CEZ Group România.

♦ Producătorii români de îngheţată artizanală au încredere în potenţialul pieţei, ceea ce se vede atât în creşterea numărului de gelaterii, cât şi în interesul manifestat de români pentru acest produs. Oamenii sunt mult mai preocupaţi acum de calitatea produselor pe care le consumă, iar tendinţa este ca ei să se îndrepte către produsele naturale şi când vine vorba despre gelato, despre care au aflat deja ce compoziţie are.

♦ Industria financiară, sectorul restaurantelor şi barurilor, iar apoi hotelăria. România, Marea Britanie, Maldive şi acum Emiratele Arabe Unite. Cam aşa s-ar putea rezuma pe foarte scurt cariera Gabrielei Petra, în prezent director asociat de vânzări pentru o serie de hoteluri din grupul Hilton în Emiratele Arabe Unite. Ce urmează?

 

Citiţi despre aceste subiecte, dar şi despre multe altele în noul număr al Business MAGAZIN.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO