Companii

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După Afaceri, revista de lifestyle a ZF, ce apare pe piaţă vineri, 23 aprilie

Ce puteţi citi în noul număr al revistei După...

Autor: Cristina Roşca

22.04.2021, 00:05 133

♦ Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux? Le descoperiţi începând de mâine în paginile noului număr din După Afaceri Premium.

Ediţia de mai a revistei de lifestyle şi lux După Afaceri Premium va apărea vineri 23 aprilie în format fizic alături de Ziarul Financiar, fiind distribuită către abonaţi.

Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă din Capitală.

La fel ca până acum, numărul acesta abordează teme de design, turism şi gastronomie, adună poveşti despre noutăţile din piaţa de beauty şi despre tendinţele din lumea modei. Spre exemplu, din această ediţie veţi afla povestea atelierului de pantofi bespoke Petru & Claymoor. Mircea Cioponea şi Petru Coca au pus bazele atelierului în urmă cu patru ani, când ei au mizat pe o producţie limitată, pentru că excepţionalul nu joacă niciodată după regula numerelor mari.

O altă poveste este cea a Palincăriei Transilvania, poveste care începea în 2014, odată cu dorinţa a două familii - Asan-Mic şi Guiman - de a păstra tradiţia şi gustul desăvârşit al distilatelor româneşti. Ce a urmat, puteţi afla chiar de la fondatori.

Într-o lume tot mai nebună, mai agitată şi mai apăsătoare, retreat-urile au devenit o formă tot mai populară de evadare. Ce e interesant e că nu e nevoie să călătoreşti până în India sau Bali pentru asta.

Tot la capitolul călătorii am găsit că bancheri, avocaţi, artişti sau antreprenori, toţi au ceva în comun: s-au îndrăgostit de Transilvania. Şi nu doar că le-a plăcut să meargă în vizită, ci au decis să oficializeze „relaţia“, aşa că şi-au cumpărat o casă aici.

Mult mai multe interviuri şi poveşti vă aşteaptă în paginile revistei. Lectură plăcută! 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO